מתכון לעלי סלק ממולאים

מירי זורגר Comments Off on מתכון לעלי סלק ממולאים
13:46
28.04.24
מערכת האתר No Comments on משיח, עכשיו! הרב שניאור אשכנזי והרב דב הלפרין בסעודת משיח • צפו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

מצרכים

  • 2 חב עלי סלק שטופים ללא החלק הלבן

למלית

  • 250 גר' חזה עוף טחון
  • 1 בצל קצוץ מטוגן עד להשחמה
  • 1 כוס אורז לאחר בישול
  • 1 כף רסק עגבניות
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס טרי
  • 2 כפיות סוכר

לרוטב

  • 250 גר' רסק עגבניות
  • 3 כפות שמן
  • 1/2 כפית מלח
  • 3 כפות סוכר
  • 1/4 כפית פלפל שחור גרוס טרי
  • 1 1/2 כוסות ציר עוף או מים

אופן ההכנה

  • את עלי הסלק יש לחלוט דקה במים חמים ולחצות לרוחב ל2 כך שיהיה לנו מכל עלה 2 יח
  • את מצרכי המלית לערבב בקערה לטעום ולתקן תיבול
  • למלא את העלים במלית ולהניח בצד

הכנת הרוטב

בסיר מתאים להניח את כל המצרכים ולהביא לרתיחה לטעום ולתקן תיבול

לאחר שהטעמים של הרוטב טעימים לי אני מכניסה את העלים הממולאים

לבשל שעה וחצי על אש נמוכה

להגיש כתוספת



0 תגובות